Serre

Met een glazen serre brengt u buiten op een natuurlijke wijze naar binnen. Met zo’n geweldige tuinkamer vergroot u de woonkamer en maakt deze lichter. Het verhoogt de waarde van uw woning en zorgt voor extra wooncomfort. Een plek waar het heerlijk vertoeven is tussen het groen van uw tuin.

Serre aanbouwen

De mogelijkheden voor een serre uitbouw zijn legio: u heeft de keuze uit openslaande deuren, vouwwanden, draaikiepramen en schuifdeuren. Arjolux fabriceert aluminium serres en van kunststof. Beide materialen hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Vrijwel elke vorm van afwerking behoort tot de mogelijkheid waardoor je een verrassend ontwerp kunt realiseren. Wij zorgen voor een ontwerp dat past bij uw wensen en aansluit bij de architectuur van uw woning.

Schuifdak

Om nog meer het buitengevoel binnen te creëren, voorziet u de serre van een manueel bediend of elektrisch schuifdak. Bij mooi weer zet u het schuifdak open voor extra verkoeling en u heeft op deze wijze direct verbinding met buiten. Voor dagen met extreem hoge temperaturen hebben we bijpassende Serrola zonweringen en om insecten buiten te houden hordeuren. In de winterperiode is een serre warm en behaaglijk zonder je opgesloten te voelen.

Vergunning

Voor het aanbouwen van een serre of veranda heeft u geen omgevingsvergunning nodig mits het voldoet aan het bestemmingsplan, de serre uitbouw zich bevindt in het achtererfgebied en niet hoger dan 5 meter is. De eerste stap is het bestemmingsplan opvragen bij de gemeente. Mocht u niet aan de vereisten voldoen dan begeleiden wij u bij de vergunningsaanvraag.

Kosten serre

Wat kost een serre? Dat is afhankelijk van de grootte, materiaal en bijhorende producten zoals zonwering. Elke serre is maatwerk. U krijgt van ons advies wat de aantrekkelijkste oplossing is voor uw woning of bedrijfspand. De serre bouwen we in onze eigen fabriek en leveren we prefab af. Net zoals onze dakkapellen en kunststof kozijnen trouwens. De serre plaatsen onze vakkundige monteurs op elke locatie in Nederland. Ontwerp, meten, fabriceren, leveren en monteren gebeurt vanuit één hand: Arjolux. Dit voorkomt fouten en hierdoor zijn we flexibel en snel. Het gehele bouwproces neemt maar enkele dagen in beslag.

Een serre aanbouwen?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00