Zonnewering

Zonnewering verhoogt u levenscomfort. Ze houdt zonnewarmte buitenshuis, voorkomt verkleuring van uw meubels en in het geval van rolluiken werken ze privacyverhogend en inbraakvertragend. In de winter houdt zonnewering eveneens de kou buiten. Arjolux heeft een uitgebreid scala aan zonnewering. Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Screens

Door grondige isolatie raken woningen en gebouwen tijdens warme zomerdagen al snel oververhit. Met het installeren van Wilms ZIPX screens gaat u deze oververhitting tegen. De screens houden 85% van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. In veel gevallen is zelfs airco niet meer nodig. De screendoeken hebben uitstekende reflectie-eigenschappen, zo voorkomt u storende lichtinval en beschermt u uw interieur tegen verkleuring. Er zijn verschillende doektypes vervaardigd uit glasvezel of polyester in diverse kleuren. Ook volledig verduisterende doeken zijn leverbaar, al is dit enkel voor binnen gebruik. ZIPX is een windvast screen; dankzij het speciale geleidingssysteem met rits aan de zijkant kan het doek niet scheuren en heeft u geen last van hinderlijk wappergeluid. Door de speciale spantechniek van de ZIPX Sky is deze ook geschikt voor lichtstralen, koepels en hellende daken van bijvoorbeeld dakkapellen, serres en veranda’s. De elektrische screens werken met een vaste schakelaar of afstandsbediening.

Serrola zonnescherm

Een serre aanbouw of veranda is een juweel aan uw woning. Buiten wordt op een speelse manier binnen gebracht met een serre. En vice versa kunt u langer genieten van het buitenleven onder een veranda. Ondanks dat het in alle seizoenen prettig vertoeven is in de buitenkamer, kan de temperatuur hoog oplopen bij warme dagen. Met een Wilms Serrola bepaalt u zelf de temperatuur, het decoratieve terrasscherm weert 80% van de warmte. Een Serrola is eveneens verkrijgbaar met knikarm van solide staal met een uitval van verschillende lengtes. De doekkeuze is enorm, bovendien kunt u het profiel van de zonwering in exact dezelfde kleur als uw serre of veranda laten maken zodat het één geheel vormt.

Zonneluifels en zonnetenten

In ons wisselende klimaat kan de temperatuur in de zomer soms flink oplopen. De zon schijnt fel de kamer binnen en buiten is het zonder zonneluifel te warm om te verblijven. Arjolux heeft esthetische zonnewering van Wilms die een sieraad zijn aan elk raam. Het knikarmzonnescherm is verkrijgbaar met een rond of recht uitvalprofiel, met gesloten of half gesloten zijdes en heeft een solide armhouder met blokkeersysteem tegen het opwaaien bij sterke wind. De knikarm is van solide staal dat garant staat voor een lange levensduur en zware belasting. Het knikarmscherm, de luifels, markiezen en zonnetenten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en in meerdere standaardkleuren. U krijgt van ons advies wat het best pas bij uw kozijn. Standaard leveren we zonneluifels met slingerstang, elektrische bediening zonnescherm verhoogt het gebruiksgemak.

Rolluiken

Wilms rolluiken verhogen uw leefcomfort aanzienlijk, zeker elektrische rolluiken. Ze werken inbraakvertragend, geven een veilig gevoel en dragen bij aan uw privacy. Bovendien verduistert het rolluik een ruimte en houdt het zon en U-licht buiten. Rolluiken hebben een positieve invloed op de temperatuur: in de winter houden ze kou buiten en in de zomer werken ze verkoelend. Ook werken ze geluiddempend: u heeft minder last van storend straatlawaai. Arjolux levert voorzetrolluiken met ronde of afgeschuinde rolluikkast; u kiest wat het best bij de stijl van u woning past. Indien plaatsing van een rolluik op de werf boven het raam mogelijk is, dan zijn opbouwrolluiken een sierlijke oplossing. De bediening van uw rolluik kan zowel handmatig met koord of lint of elektrisch met een schakelaar of afstandsbediening. Een elektrisch rolluik staat voor gemak. Daarnaast heeft u de keuze uit PVC of aluminium lamellen. De dubbelwandige, geïsoleerde aluminium lamellen hebben een dikte van 8 tot 14 mm en zijn kleurvast. De eindpunten zijn voorzien van een obstakeldetectie en vorstbeveiliging wat de levensduur verlengt. De prijs van een elektrisch rolluik is afhankelijk van de grootte en materiaal. Wij vertellen u er graag meer over. We leveren zonnewering door héél Nederland, echter doen wij vaak werk in de regio Groesbeek, Westervoort, Doetinchem, Arnhem, Zevenaar & Duiven.

Zonnewering plaatsen?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00