(houten) Kozijnen vervangen

Zijn uw kozijnen rot? Hebben ze last van schade? En wilt u daarom uw houten kozijnen vervangen? Investeer in kunststof kozijnen en voorkom precies dat probleem in de toekomst! Houten kozijnen vergen veel onderhoud en eventueel reparaties. Kunststof kozijnen kennen daarentegen een extreem lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij!

Bovendien zijn kunststof kozijnen kleurvast. Dat betekent dat ze niet of nauwelijks verkleuren door blootstelling aan zonlicht en andere weersinvloeden. Daarbij krimpen of zetten kunststof kozijnen niet uit. Ze behouden daarmee hun stijl en uitstraling praktisch een heel leven lang. Dus wilt u uw houten kozijnen vervangen? Kies dan voor de kunststof of aluminium en bespaar kosten op de lange termijn!

Kozijnen vervangen door professionals

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen kan het beste gedaan worden door een professional. Om goed te isoleren  moet een kozijn tocht- en waterdicht zijn en dus dient een kozijn zo strak mogelijk in de sponning te zitten. Zo bespaart u ook nog eens op uw energierekening en bovendien beschermt een strakke montage ook nog eens tegen inbraak. Het juist monteren van nieuwe kozijnen is daarmee een belangrijke klus!

Meer weten over kozijnen vervangen of over hoe wij werken? Neem contact met ons op via 026 – 311 73 74 of maak een vrijblijvende afspraak.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

En daarom Arjolux!

Bij Arjolux kennen we een eigen fabriek waar we al ons voorbereidend werk uitvoeren. We maken er onze kozijnen zelf op maat en omdat we deze maten zelf komen meten bent u verzekerd van de juiste maat. Precies de maat die strak is te monteren, vaak zelfs zonder opvulmateriaal. Op deze manier garanderen we een strak resultaat!

Altijd een match

De eigen fabriek stelt ons bovendien in staat om aluminium en kunststof kozijnen in maar liefst 32 RAL kleuren te produceren. Voor iedere woning en ieder pand leveren kunnen we dus oude (houten) kozijnen vervangen door nieuwe kozijnen. Ongeacht kleur en stijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u adviseren over het vervangen van uw kozijnen!

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00