Kozijn reparatie van hout naar kunststof

Is uw houten kozijn rot of defect? U kunt het zelf herstellen of laten doen door een professional, maar een kozijn reparatie is in veel gevallen geen duurzame oplossing. Binnen enkele jaren doet hetzelfde probleem zich immers opnieuw voor. In die gevallen kunt u er vaak beter voor kiezen om uw houten kozijn te laten vervangen door een kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen kennen namelijk een extreem lange levensduur. Praktisch oneindig zelfs en dus komt er nagenoeg nooit een kozijn reparatie aan te pas. De kozijnen zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden en zijn kleurvast. Dat betekent dat ze hun uitstraling ontzettend lang behouden, in tegenstelling tot houten kozijnen die vaak opnieuw geschilderd dienen te worden. Kunststof kozijnen kennen amper onderhoud.

Uw kozijn laten repareren?

Kortom, wilt u uw (houten) kozijn laten repareren? En dan volgend jaar misschien weer?  Denk dan eens aan kunststof zelfs aluminium kozijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, laat u verrassen door de onderhoudsvrije alternatieven en bespaar uiteindelijk op een dure kozijn reparatie!

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Prijzen

Investeren in kunststof kozijnen kost nagenoeg evenveel als het laten plaatsen van hardhouten kozijnen en dan heeft u er ook nog minder onderhoud aan. Hoeveel het precies gaat kosten is uiteraard afhankelijk van het oppervlak. We maken daarom graag voor u een offerte op maat. En dat niet alleen, want we maken ook onze kozijnen op maat.

Waarom Arjolux?

Arjolux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00