Kozijnen op maat | Kunststof & Aluminium

Nieuwe kozijnen op maat laten maken en daarmee uiteindelijk geld besparen? Dat kan! Of u nu beschikt over (oude) houten kozijnen die veel onderhoud vergen of u een nieuwbouw huis aan het bouwen bent, met kunststof kozijnen op maat kunt u uzelf aardig wat besparen. Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Lange levensduur & onderhoudsarm

Ten eerste vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud en zijn kleurvast. Dat houdt in dat ze bestand zijn tegen allerlei soorten weersinvloeden door het hele jaar heen en hun kleur en uitstraling behouden. U hoeft dus niet om de zoveel jaar weer met een potje verf en kwast aan de slag om de kozijnen bij te werken. Daarnaast gaan kunststof en aluminium kozijnen ontzettend lang mee. Het is veelal een investering waar u uw leven plezier van hebt.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Kozijnen op maat laten maken

U kunt uiteindelijk ook geld besparen op uw energierekening. Kozijnen op maat laten maken betekent namelijk dat ze precies en strak in de sponning gemonteerd kunnen worden. Dat heeft tot gevolg dat de kozijnen tocht- en waterdicht geplaatst worden en u op de zowel lange als korte termijn minder hoeft te stoken in huis.

Eigen fabriek

Arjolux beschikt over een eigen fabriek waarin we onze kozijnen, zonweringen en dakkapellen op precies op maat kunnen produceren. We komen graag zelf bij u langs om de maten op te meten, zodat wij en u zeker weten dat het allemaal ook echt goed gaat passen. Alleen dan krijgen we het mooiste en meest functionele resultaat. Bovendien zijn we daardoor in staat om u te laten kiezen uit maar liefst 32 verschillende kleuren en kunt u tegenwoordig zelfs kunststof kozijnen op maat laten maken met houtnerf structuur!

Kozijnen op maat bestellen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren of bel 026 – 311 74 73 en maak een vrijblijvende afspraak. We komen graag even bij u langs.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00