Kunststof kozijnen Arnhem | Nijmegen | Doetinchem

Arjolux geldt al meer dan 25 jaar als specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en alle plaatsen daar tussenin. We beschikken over een eigen fabriek waarin we onze kunststof of aluminium kozijnen produceren en leveren. Dat houdt in dat we maatwerk kunnen leveren. Tot op de millimeter precies. Perfect passend en zonder opvulmateriaal. Kortom, altijd het mooiste resultaat.

Familiebedrijf Arjolux is gevestigd aan het Vergun 7 in Westervoort. Vanuit daar vertrekken onze monteurs naar tal van klussen in de buurt. Zij plaatsen kunststof kozijnen in Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Of verder weg, want dankzij haar centrale locatie is Arjolux in staat om uw kozijnen snel en vakkundig te kunnen plaatsen door heel Nederland. En omdat wij precies maatwerk leveren hebben onze monteurs de kozijnen in een handomdraai vervangen. Zonder al te veel overlast, dus.

Meer weten? Of benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning of pand? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Waarom kozijnen van Arjolux

Wij meten graag zelf de maten voor uw aluminium of kunststof kozijnen in Arnhem, Nijmegen of Doetinchem om deze vervolgens zelf te produceren. Dat heeft perfect passende kozijnen als resultaat. En dat moet ook, want kozijnen moeten strak geplaatst worden om goed water- en tochtdicht te zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit maar liefst 32 RAL kleuren, waarbij we onze kunststof varianten eventueel ook met houtnerf structuur leveren. Voor een natuurlijke, stijlvolle look.

Prijzen van kunststof kozijnen in Arnhem

We leveren niet alleen maatwerk kozijnen, maar ook maatwerk prijzen. Het is dus moeilijk te zeggen wat het precies gaat kosten om te investeren in nieuwe kozijnen. Iedere situatie en iedere wens is immers anders. Neem contact op via 026 – 311 74 73 en maak een vrijblijvende afspraak. We bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00