Kunststof kozijnen Dieren

Arjolux is al 25 jaar de specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen. In de eigen fabriek wordt al het voorbereidend werk uitgevoerd. De kozijnen worden in de fabriek op maat geproduceerd en vervolgens geleverd en gemonteerd bij u thuis. Een afwijking in het product is hierdoor nihil. Een kozijn moet uiterst strak in de sponning geplaatst zijn om water- en tochtdicht te zijn. Arjolux is actief in het leveren van kunststof kozijnen in Dieren.

Maatwerk

Het juist opmeten is één van de belangrijkste zaken om te zorgen voor het perfecte resultaat. Wij komen graag bij u langs, zonder voorrijkosten, om de maten van de kozijnen te meten. De kozijnen worden in de fabriek op maat geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals volschuim PVC-profielen en Keralit. De levertijd van de kunststof kozijnen is gemiddeld twee weken en worden bij uw huis of pand gemonteerd door de ervaren monteurs van Arjolux.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Neem een kijkje in de showroom

Bij ons heeft u een uitgebreide keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit 32 RAL kleuren en u kunt zelfs kiezen voor kunststof kozijnen met een houtnerfstructuur. Om een goed beeld te krijgen van de kleuren en materialen raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Westervoort aan Het Vergun 7. In de showroom is het mogelijk om de producten met uw eigen ogen te zien en aan te raken. Wij staan u graag te woord in de showroom om de mogelijkheden uitgebreid toe te lichten en u te voorzien van het beste advies die u helpt bij het maken van de juiste beslissing.

De prijs van kozijnen van kunststof

De prijs van de kozijnen is afhankelijk van de oppervlakte, uw wensen en van de materialen. Om die reden stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Neem contact met ons op via 026 – 311 74 73 en maak een afspraak! Wij staan klaar om uw advies te geven over kunststof kozijnen in Dieren.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00