Kunststof kozijnen Duiven

Is het tijd voor nieuwe kozijnen? Het is de moeite waard om u te laten informeren over de mogelijke opties van kunststof kozijnen in Duiven. Kunststof kozijnen brengen vele voordelen met zich mee vergeleken met de kozijnen van hout.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

De uitstraling van kunststof kozijnen werd in het verleden gezien als minder stijlvol. Tegenwoordig is de keuze uit diverse kleuren voor kunststof kozijnen groot. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een houtnerfstructuur. Met de juiste detaillering zien zelfs ervaren mensen uit de bouw, aannemers en bouwdeskundigen geen verschil meer met de houten kozijnen. Pas wanneer men met hun nagels tikt op de kunststof, is te merken dat het niet gemaakt is van hout.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Inbraakveilig

Vroeger waren de kozijnen van kunststof slap en buigzaam. Het was voor inbrekers eenvoudig om in te breken door gebruik te maken van een kleine koevoet. Inmiddels is de kwaliteit van kunststof sterk verbeterd. Kunststof kozijnen zijn nu gemaakt van stalen profielen die het raam zo stevig maken als hout. Bij eventuele inbraakpogingen versplintert het kunststof niet wat het voor inbrekers lastiger maakt om uw huis of pand binnen te treden. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal inbraken in woningen met kunststof kozijnen enorm is verlaagd.

Onderhoudsarm

De kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Kunststof verkleurt niet door de zon en het is vocht verwerend. De kozijnen van kunststof zullen dus nooit rotten. Doordat de kozijnen niet verkleuren, is het ook niet nodig om de kozijnen te schilderen. Hiermee bespaart u veel verf- en schilderkosten.

De prijzen van Arjolux

Arjolux heeft een eigen fabriek waar de kozijnen op maat worden geproduceerd. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van uw huis of pand en van uw wensen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en wij voorzien u graag van het beste advies over kunststof kozijnen in Duiven. Neem contact met ons op via 026 – 311 74 73 en wij bespreken de mogelijkheden met u door!

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00