Kunststof kozijnen plaatsen | Arjolux

Kunststof kozijnen plaatsen is iets wat u beter door een professional kunt laten doen. Een kozijn moet namelijk uiterst strak in de sponning zitten om water- en tochtdicht te kunnen zijn. Alleen een goed geplaatst kozijn beschermt uw huis of pand tegen inbraak en isoleert de ruimte goed.

Bij Arjolux beschikken we over een eigen fabriek waarin we uw kozijnen heel precies op maat kunnen produceren. Daarmee kunnen onze monteurs met uiterste precisie nieuwe kunststof kozijnen plaatsen. Nagenoeg zonder opvulmateriaal en met een zeer strak resultaat.

Snel en vakkundig

Arjolux geldt al meer als 25 jaar als specialist op het gebied van kozijnen, dakkapellen, zonweringen, veranda’s en serres. Onze monteurs hebben een schat aan ervaring in het plaatsen van kozijnen en omdat we precies maatwerk kunnen leveren hebben ze een kozijn in rap tempo vervangen, zodat eventuele hinder van de verbouwing zo veel mogelijk beperkt wordt.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Kunststof kozijnen laten plaatsen: kosten & prijzen

Elke klus is anders. En iedereen heeft daarbij weer eigen wensen. Het is daardoor moeilijk aan te geven wat het plaatsen van kunststof kozijnen u precies gaat kosten. We verzorgen daarom niet alleen kozijnen op maat, maar ook een offerte op maat. Eentje waarbij de maten uw kozijnen en uw wensen meenemen in de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom Arjolux

Arjolux beschikt over een eigen fabriek, waardoor we kozijnen  in wel 32 verschillende kleuren kunnen produceren. Zowel in aluminium als kunststof kozijnen met een houtnerf structuur. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

We zijn gevestigd in Westervoort waardoor we vooral in de regio Arnhem, Zevenaar en Doetinchem werken, maar we kunnen dankzij onze centrale locatie natuurlijk door heel Nederland snel kunststof kozijnen plaatsen. Neem contact op via 026 – 311 74 73, maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00