Kunststof kozijnen voordelen

Is uw houten of aluminium kozijn beschadigd of wilt u nieuwe kozijnen voor uw nieuwbouwhuis? Arjolux is de specialist in het repareren, vervangen en plaatsen van kunststof kozijnen in Arnhem. Investeren in kozijnen van kunststof is een duurzame en effectieve oplossing voor uw huis of pand. Maar waarom?

Kunststof kozijnen voordelen

Kunststof kozijnen hebben nauwelijks onderhoud nodig om de blijvende conditie te behouden. Houten kozijnen dienen regelmatig geschilderd te worden om er verzorgd uit te blijven zien. Het onderhoud van kunststof kozijnen is eenvoudig en minimaal. U controleert slechts één keer in de vier jaar alle draaiende onderdelen en rubbers en u dient de ventilatieroosters en waterafvoer te reinigen. Heeft u hier geen tijd voor? Onze professionals staan voor u klaar om uw kozijnen in uitstekende conditie te houden.

Een ander voordeel van de kunststof variant is dat de levensduur oneindig is. Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en makkelijk schoon te houden. Houten kozijnen gaan minder lang mee en hebben om de paar jaar reparaties nodig. De investeringskosten van kunststof kozijnen zijn gelijk aan de houten variant. Dit maakt het investeren in kunststof kozijnen een duurzame en kostenbesparende oplossing.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Prijzen

De prijs is afhankelijk van de oppervlakte en uw wensen. U heeft keuze uit 32 RAL kleuren en zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een houtnerfstructuur. Wij maken om die reden graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact op via 026 – 311 74 73 en laat u adviseren!

Waarom kiezen voor Arjolux

Arjolux is in het bezit van een eigen fabriek. De kozijnen worden op maat geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Een afwijking in het product is hierdoor nihil. Het bijzondere productieproces zorgt voor het beste resultaat door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige PVC-profielen van het merk VEKA. Arjolux is actief in het leveren van kunststof kozijnen in Arnhem.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00