Kunststof kozijnen Westervoort

Overweegt u om uw huidige kozijnen te laten vervangen of wilt u nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen in Westervoort? Arjolux is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van kunststof- en aluminium kozijnen. Het is verstandig om u goed te laten informeren over alle mogelijkheden. Wij voorzien u van het beste advies door onze ruime ervaring in kozijnen, zonweringen, dakkapellen, serres en veranda’s.

Milieubewuste keuze

De belangrijkste grondstof voor kunststof kozijnen is PVC, polyvinylchloride. Het productieproces van kunststof kozijnen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit is te danken aan de strenge regels waardoor de productie het milieu minimaal belast. Er worden zelfs geen bomen gekapt tijdens het productieproces!

Kunststof kozijnen hebben een uitstekend recycle systeem en dit zorgt voor een lange levenscyclus. De Europese PVC-industrie heeft het inzamelen en recyclen van kunststof enorm verbeterd. Het afval wordt binnengehaald en gesorteerd om vervolgens vermaalt te worden tot korrels. Deze korrels kunnen weer gebruikt worden voor de productie van nieuwe kozijnen. Dit proces is tot tien keer herhaalbaar, zonder de kwaliteit te verliezen.

De kunststof variant gaat zo’n 50 tot 75 jaar mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit en het keurmerk. Kunststof kozijnen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Het gebruik van verf en schoonmaakmiddelen is niet nodig wat weer beter is voor het milieu. Daarnaast hebben kunststof kozijnen de hoogste isolatiewaarde vergeleken met aluminium en houten kozijnen. Om die reden daalt de stook- en koelingsbehoefte.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Wat gaat het kosten

Ieder huis en pand is anders en dit maakt een algemene prijsindicatie moeilijk. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte en uw specifieke wensen. Wij leveren de kozijnen in 32 RAL kleuren en ook in houtnerfstructuren. Neem contact op via: 026 – 311 74 73 en wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat! De levertijd is gemiddeld twee weken en de kunststof kozijnen brengen wij aan in Westervoort.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00