Kunststof kozijnen zevenaar

Op zoek naar een producent en leverancier van kunststof kozijnen in Zevenaar? Arjolux is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar ervaring heeft in het onderhouden, vervangen en plaatsen van kunststof- en aluminium kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een grote aanwinst voor ieder huis of pand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Professionals

Het repareren, vervangen en plaatsen van kozijnen is vakmanschap. Een kozijn moet zo strak mogelijk in de sponning zitten om water- en tochtdicht te zijn. De professionals van Arjolux zorgen voor een perfect resultaat zonder het gebruik van opvulmateriaal. Dit maken wij waar door bij u langs te komen om de exacte maten op te meten en te produceren in onze fabriek.

De professionals die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kunststof kozijnen in Zevenaar voeren het werk nauwkeurig uit. De kozijnen zullen eerst ingesmeten worden waarna ze worden geplaatst. Alleen kozijnen die juist geplaatst zijn hebben een hoge isolatiewaarde. Door de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen, bespaart u jaarlijks honderden euro’s!

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

De prijs van kunststof kozijnen

Er zijn talloze mogelijkheden die geschikt zijn voor alle soorten ramen. De prijs is afhankelijk van uw wensen en eisen. Het is lastig om precies aan te geven wat het gaat kosten. Wij voorzien u daarom graag van een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact op via: 026 – 311 74 73 en maak een afspraak!

De showroom

Bij Arjolux heb je keuze uit 32 RAL kleuren en u kunt zelfs kiezen voor een houtnerfstructuur. Om een goed beeld te krijgen van de kleuren raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Westervoort! In de showroom kunt u diverse producten en materialen bekijken en aanraken. Laat u inspireren door alle producten in de showroom die zorgen voor meer comfort. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing door de mogelijkheden uitgebreid toe te lichten.

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00