Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de ideale oplossing als u weinig onderhoud aan uw woning wenst en de woning in blijvende conditie wilt houden. Deze behouden hun uitstraling doordat ze geen last hebben van weersinvloeden. Houten kozijnen daarentegen gaan er onverzorgd uitzien als je verzuimt om ze regelmatig te schilderen. Het onderhoud van de kunststof variant is minimaal. Slechts één keer in de vier jaar controleert u alle draaiende delen en de rubbers en reinigt u de ventilatieroosters en waterafvoer. Een kunststof voordeur stel je eens in de zes jaar opnieuw af. Komt u zelf niet aan deze werkzaamheden toe, wij hebben een speciaal onderhoudscontract om uw vensterramen in topconditie te houden. Daarnaast hoeft u ze enkel periodiek schoon te maken.

Prijs kunststof kozijnen

De levensduur van kunststof kozijnen is oneindig. Zou je hem, bij wijze van spreken,  in de grond begraven, dan ziet hij er na 25 jaar nog spic en span uit. Een houten kozijn daarentegen zou deels vergaan zijn. De investeringskosten van kunststof vensterramen zijn vergelijkbaar met die gemaakt van hardhout terwijl u er meer voordeel van heeft.

Aluminium kozijnen

Een bedrijfspand krijgt een stoere en industriële look met aluminium kozijnen. Het geeft niet alleen een architectonische uitstraling: het aluminium is bovendien onderhoudsvriendelijk, duurzaam en heeft een lange levensduur. Bovendien is het lichter is dan een stalen kozijn. Onze aluminium kozijnen hebben een koude onderbreking waardoor ze uitstekend werken als thermische isolator. Hierdoor voorkom je condens op de ramen. Aluminium kozijnen zijn wat hoger in aanschafprijs dan de houten of kunststof varianten, maar vanwege hun lange levensduur en duurzaamheid toch aantrekkelijk. Onbehandeld aluminium oxideert na verloop van tijd door weersinvloeden. Hierdoor ontstaat een grauw laagje dat het aluminium beschermt tegen verdere oxidatie. Vindt u dit minder aantrekkelijk, dan biedt een poedercoating of laklaag uitkomst.

Eigen fabriek

Arjolux heeft een eigen fabriek waar wij al het voorbereidend werk uitvoeren, van dakkapel tot zonwering. Doordat wij de kozijnen zelf produceren, leveren en monteren is de foutenreductie nihil. Een kozijn moet strak in de sponning zitten om water- en tochtdicht te zijn. Wij meten alles exact op en maken het op maat. Alleen dan krijg je het mooiste resultaat: zonder opvulmateriaal perfect passend. Op basis van ons advies kunt u de juiste beslissing nemen dat past bij uw pand. U heeft keuze uit 32 RAL kleuren en bij de kunststof kozijnen zelfs met houtnerfstructuren. Onze raamkozijnen en deurkozijnen van kunststof produceren we van het meest hoogwaardige PVC-profiel dat nu op de markt is van met merk VEKA. De levertijd is gemiddeld twee weken en de kozijnen plaatsen we op elke gewenste locatie in Nederland. Veel van ons werk voeren we uit in de regio DierenDuiven, Doetinchem, Westervoort, Arnhem, Zevenaar & Groesbeek.

Arjolux - Kozijnen tijdens verbreken
Arjolux - Nieuw geplaatst kozijn

Nieuwe kozijnen nodig?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00