Over Arjolux

Arjolux is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is ontstaan vanuit een dealerschap van Zonneranda serres en veranda’s. De markt ontwikkelde zich, het belang van duurzaam bouwen nam toe en daarom heeft Arjolux zich toegelegd op het fabriceren van kunststof kozijnen, dakkapellen, veranda’s en serres.

Milieubewust

Kunststof is duurzaam en recyclebaar. Grondstoffen worden hergebruikt, er is geen bomenkap voor noodzakelijk en schilderwerk kan achterwege blijven. Het heeft een lange levensduur en is onverwoestbaar. Bovendien behoeft het weinig onderhoud omdat het oersterk materiaal kleurvast is door de UV-bestendige toplaag. Een logische volgende stap was de levering bijbehorende zonwering, kunststof gevelbekleding, kunststof dakkapellen en aluminium kozijnen.

Alles onder één dak

Het juist opmeten is één van de belangrijkste handelingen voor een perfect resultaat. Daarom doen wij dat zelf. Omdat wij beschikken over een eigen fabriek kunnen wij alles op maat maken. Voor het bouwen van een dakkapel, serre of veranda kan een vergunning noodzakelijk zijn. Wij begeleiden u bij de aanvraag en zorgen voor bouwtekeningen. In onze fabriek produceren we het vervolgens met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals volschuim PVC-profielen en Keralit. Onze monteurs leveren alles prefab af, zodat ze het in korte tijd kunnen plaatsen. Of het nu gaat om een dakkapel, gevelbekleding, zonwering, veranda of ander product, de overlast beperken we voor u tot een minimum. Voor zonweringen werken we met topleverancier Wilms. Mocht u al beschikken over kunststof kozijnen, deuren of dakkapel bijvoorbeeld en problemen ondervinden; wij komen bij u langs om te zien of Arjolux de oplossing kan bieden. Zonder voorrijkosten. Ons werkgebied is inmiddels breder dan de regio Duiven, Doetinchem, Westervoort, Arnhem, Zevenaar & Groesbeek.

Showroom

De producten die wij leveren geven u meer comfort en levensvreugde. De keuze die u maakt is levenslang. Daarom krijgt u een goed advies om de juiste beslissing te nemen. Wij nemen de tijd voor u. In onze showroom in Westervoort kunt u de verschillende producten en materialen zien en voelen. Hier doet u inspiratie op en lichten wij de mogelijkheden uitgebreid toe. Met hetzelfde plezier komen we eerst bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Uw wens. Ons uitgangspunt.

Wilt u meer over Arjolux weten? Neem dan contact met ons op.

over arjolux

Meer weten?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00