Werkgebied

Héél Nederland

Arjolux werkt overal in Nederland. Het komt regelmatig voor dat vaste klanten uit onze regio een opdracht bij ons neer leggen. Voor ons is het geen probleem om een kozijn te plaatsen op een afstand. We zorgen er voor dat we er op tijd zijn en maken de klus met dezelfde zorg af. Via onze Facebookpagina is te volgen waar we recent bezig zijn geweest.

Arnhem

Een groot deel van onze opdrachten komen uit Arnhem, met name omdat we pal naast Arnhem liggen. De overige opdrachten komen vaak uit het oosten vanaf Westervoort. Zowel kleine als grote opdrachten voeren we hier uit. Het vervangen van een kozijn tot aan het volledig vervangen van al het raamwerk en deurwerk in een huis.

Duiven

Duiven ligt naast Westervoort. Veel van onze opdrachten in Duiven ronden we snel af omdat onze voorrijtijd erg kort is.

Zevenaar

Ook in Zevenaar plaatsen wij volledige kunststof kozijnen tot aan zonwering.

Westervoort

Westervoort is de thuisbasis van Arjolux. Westervoort is tevens de locatie van ons hoofdkantoor. Vanuit hier rijden onze werkbussen richting de klanten. Hier slaan we ook al onze materialen en gereedschappen op. Westervoort ligt redelijk centraal in Nederland, waardoor we bij elke klus op tijd kunnen starten.

Doetinchem, Groesbeek

Heeft u vragen over het plaatsen van kozijnen of andere opdrachten in of rondom Doetinchem of Groesbeek? Neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Bel me terug

Naam: (verplicht)

Telefoon: (verplicht)