Rolluiken

Wilms rolluiken verhogen uw leefcomfort aanzienlijk, zeker elektrische rolluiken. Ze werken inbraakvertragend, geven een veilig gevoel en dragen bij aan uw privacy. Bovendien verduistert het rolluik een ruimte en houdt het zon en U-licht buiten. Rolluiken hebben een positieve invloed op de temperatuur: in de winter houden ze kou buiten en in de zomer werken ze verkoelend. Ook werken ze geluiddempend: u heeft minder last van storend straatlawaai.

Arjolux levert voorzetrolluiken met ronde of afgeschuinde rolluikkast; u kiest wat het best bij de stijl van u woning past. Indien plaatsing van een rolluik op de werf boven het raam mogelijk is, dan zijn opbouwrolluiken een sierlijke oplossing. De bediening van uw rolluik kan zowel handmatig met koord of lint of elektrisch met een schakelaar of afstandsbediening. Een elektrisch rolluik staat voor gemak.

Daarnaast heeft u de keuze uit PVC of aluminium lamellen. De dubbelwandige, geïsoleerde aluminium lamellen hebben een dikte van 8 tot 14 mm en zijn kleurvast. De eindpunten zijn voorzien van een obstakeldetectie en vorstbeveiliging wat de levensduur verlengt. De prijs van een elektrisch rolluik is afhankelijk van de grootte en materiaal. Wij vertellen u er graag meer over.

Rolluiken van Arjolux

Rolluik plaatsen?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00