Veranda

Het is heerlijk om na een lange koude winter de deuren open te gooien en buiten te zitten. Helaas regent het regelmatig in ons land ondanks de aangename temperatuur blijft u dan binnen. ’s Avonds koelt het snel af. Met een smaakvolle veranda geniet u langer van het buitenleven. In de winter werkt een veranda als warmtebuffer.

Tuin overkapping

Een overkapping van de tuin is niet alleen praktisch als u langer buiten wilt verblijven, het kan ook een positief effect hebben op de waarde van uw pand. Het geeft een luxe uitstraling, helemaal als u de overkapte ruimte sfeervol inricht met meubilair. In alle seizoenen is het aangenaam onder de veranda, bij hoge temperaturen weert een Serrola zonnescherm 80% van de hitte.

Maatwerk veranda aanbouw

Arjolux fabriceert aluminium veranda’s en kunststof terrasoverkappingen van de hoogste kwaliteit die leverbaar is. De mogelijkheden in ontwerp zijn onbeperkt en altijd maatwerk. Beide materialen zijn onderhoudsarm en levenslang kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Het is een investering voor het leven. Wij adviseren u over de beste en mooiste overkapping die een verrijking is voor u en de woning.

Vergunningen

Aan het bouwen van een uitbouw stelt de overheid dezelfde vereisten als een serre aanbouw. In veel gevallen is geen vergunning nodig, maar we sluiten het liever met zekerheid uit. Daarom begeleiden wij u bij het aanvragen van de eventuele vergunningen en het bouwkundig werk. Een zorgvuldige voorbereiding voorkomt problemen achteraf.

De ideale aanbouw

Nadat we samen met u het ideale ontwerp hebben samengesteld, meten we het in. In onze fabriek in Westervoort produceren we de veranda volledig. Vervolgens leveren we de prefab nagenoeg kant en klaar af. Afhankelijk van de grootte en het ontwerp staat uw veranda aanbouw binnen enkele dagen. Arjolux adviseert, ontwerpt, fabriceert en bouwt. Alles in één hand. Wel zo makkelijk en het voorkomt fouten.

Kosten

De prijs van een veranda aanbouw is afhankelijk van vele factoren waaronder het ontwerp, materiaalkeuze en grootte. We vertellen u er graag meer over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Veranda aanbouwen?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

Telefoon: 026-3117473
Email: info@arjolux.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00

Arjolux - Veranda aanbouw