Zonneschermen

Een serre aanbouw of veranda is een juweel aan uw woning. Buiten wordt op een speelse manier binnen gebracht met een serre. En vice versa kunt u langer genieten van het buitenleven onder een veranda. Ondanks dat het in alle seizoenen prettig vertoeven is in de buitenkamer, kan de temperatuur hoog oplopen bij warme dagen. Met de zonneschermen van Serrola bepaalt u zelf de temperatuur, het decoratieve terrasscherm weert 80% van de warmte.

Een Serrola zonnescherm is eveneens verkrijgbaar met knikarm van solide staal met een uitval van verschillende lengtes. De doekkeuze is enorm, bovendien kunt u het profiel van het zonnescherm in exact dezelfde kleur als uw serre of veranda laten maken zodat het één geheel vormt.

Zonneluifels en zonnetenten

In ons wisselende klimaat kan de temperatuur in de zomer soms flink oplopen. De zon schijnt fel de kamer binnen en buiten is het zonder zonneluifel te warm om te verblijven. Arjolux heeft esthetische zonwering van Wilms die een sieraad zijn aan elk raam. Het knikarmzonnescherm is verkrijgbaar met een rond of recht uitvalprofiel, met gesloten of half gesloten zijdes en heeft een solide armhouder met blokkeersysteem tegen het opwaaien bij sterke wind. De knikarm is van solide staal dat garant staat voor een lange levensduur en zware belasting.

Het knikarmscherm, de luifels, markiezen en zonnetenten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en in meerdere standaardkleuren. U krijgt van ons advies wat het best pas bij uw kozijn. Standaard leveren we zonneluifels met slingerstang, elektrische bediening zonnescherm verhoogt het gebruiksgemak.

zonneschermen

Zonnescherm plaatsen?

Neem contact op via 026 – 311 74 73 voor een vrijblijvende afspraak

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Za van 11:00 tot 15:00